E-savjetovanje sa zainteresiranom javnošću - Prijedlog Odluke o nagrađivanju sportaša s područja Općine Punat - Savjetovanje je zatvoreno

23.03.2022.

Pozivamo vas da sudjelujete u e-Savjetovanju o prijedlogu Odluke o nagrađivanju sportaša s područja Općine Punat svojim komentarima, primjedbama i prijedlozima koje podnosite na priloženom obrascu sudjelovanja u savjetovanju.
 
Odlukom o nagrađivanju sportaša s područja Općine Punat utvrđuju se uvjeti i postupak dodjele te visina novčane nagrade koja se dodjeljuje sportašima s područja općine Punat za postignute rezultate na pojedinačnim ili ekipnim natjecanjima na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima te na Olimpijskim igrama iz sredstava proračuna Općine Punat.
 
Cilj savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje zainteresirane javnosti s prijedlogom Odluke o nagrađivanju sportaša s područja Općine Punat te prikupljanje prijedloga i primjedbi zainteresirane javnosti koji će se razmatrati i eventualno prihvatiti. Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (“Narodne novine” broj 25/13 i 85/15) jedinice lokalne samouprave dužne su provoditi savjetovanje s javnošću pri donošenju općih akata, kada se njima utječe na interese građana i pravnih osoba.
 
Za sve dodatne upite obratite se Lani Orlić Brozić, pisanim putem na e-mail adresu: lana.orlic@punat.hr ili poštom na adresu Općine Punat, Novi put 2, 51521 Punat.
 
Savjetovanje ostaje otvorenim do 25. travnja 2022. godine.