Svibanj 2018

OBAVIJEST O KRETANJU PROCESIJE ZA BLAGDAN TIJELOVA U PUNTU

30.05.2018.

Iz župe Presvetog Trojstva Punat dobili smo obavijest o održavanju procesije za blagdan Tijelova (31. svibnja) u Puntu. Procesija se predviđa u trajanju od 11:00 do 12:00 sati, a kretat će se slijedećim ulicama: Župna crkva, Novi put, Kralja Zvonimira (suprotno od kretanja prometa), Placa, Stara placa i Put Sv. Trojice.
Mole se sudionici u prometu da za vrijeme procesije izbjegavaju prometovati ulicama kojima se procesija kreće.

Obavijesti

Postanite sudac porotnik Općinskog suda u Rijeci!

29.05.2018.

Ako ste voljni okušati se na dužnosti suca porotnika Općinskog suda u Rijeci, svoju prijavu, najkasnije do ponedjeljka, 18. lipnja 2018. u 13.00 sati, dostavite u Pisarnicu Općine Punat. Sve ostale informacije možete dobiti na broj telefona 051/855-691. Temeljem dopisa Općinskog suda u Rijeci, od Odbora za izbor, imenovanja i dodjelu povelja i priznanja Županijske skupštine Primorsko-goranske županije, zatraženo je da se pokrene postupak imenovanja novih sudaca porotnika.

Prilog: 
Obavijesti

Događanja u Puntu - svibanj 2018.

17.05.2018.

Najavljujemo događanja u Puntu - za svakoga ponešto:

18. svibnja 2018. - u suradnji s JGL Rijeka i Marina Punat Grupom provest će se Eko akcija prikupljanja otpada s prirodnih plaža.
18. svibnja 2018. - Galerija "Toš" u 20:30 - otvorenje izložbe Marina Krstulovića - Izložba ostaje otvorena do 12. lipnja 2018. godine.

Do 27. svibnja 2018. KRK FOOD FEEST: Dani janjetine i sira!
 

Obavijesti

GRADSKO OKO - APLIKACIJA ZA PRIJAVU KOMUNALNIH PROBLEMA

17.05.2018.

Poštovani mještani Punta i Stare Baške! Općina Punat u suradnji s tvrtkom Ri-Ing Net iz Rijeke pokreće aplikaciju "PUNAT-GRADSKO OKO" te vas poziva na aktivno korištenje iste. Do aplikacije na webu stižete putem prečaca u modulu "ISTAKNUTO" (lijevo na početnoj stranici punat.hr). Za korištenje aplikacije potrebno se registrirati, a potom potvrditi aktivaciju korisničkog računa.

Novosti

Projekt „AKTIV – obrazovanje djece za okoliš i prirodu u Općini Punat“ Bioteka

16.05.2018.

Udruga Bioteka dolazi u Općinu Punat! Imate li kod kuće malog avanturista, prirodnjaka ili klinca kojeg jedva možete odvojiti od enciklopedije o životinjama i ne znate što biste s njim, pružite mu priliku da otkrije blaga prirode s nama! Edukacijske aktivnosti se provode kroz niz edukativnih, zabavnih i problemski orijentiranih ”uradi sam” aktivnosti na otvorenom. Obrađivat će teme poput bioraznolikosti lokalnih biljaka i životinja (koristeći biološku istraživačku opremu (lovke, dalekozore, mreže, lupe, mikroskope…). Edukacija i informiranje u području ublažavanja i prilagodbe klimatskim promjenama obradit će se sukladno posljednjim znanstvenim i stručnim saznanjima o ovoj temi, koristeći problemsko rješavanje kroz timski rad u parovima. Djeca će osmisliti i samostalno „riješiti“ određeni klimatski problem te svoje rješavanje temeljiti na kompleksnim faktorima koji u stvarnosti i utječu na klimatske promjene. 

Udruge

Stranice