Lipanj 2016

E-konzultacija: PREDLAGANJE SREDIŠNJEG OBILJEŽJA (ELEMENTA) CENTRALNOG TRGA U PUNTU - ZATVORENO!

30.06.2016.

Poštovani mještani, sukladno naručenom i izrađenom idejnom rješenju uređenja centralnog trga u Puntu ostavljena je mogućnost razrade idejnog rješenja centralnog obilježja trga koje će biti prepoznatljiv znak Općine Punat, a kojega će moći predložiti sami mještani Općine Punat. Stoga pokrećemo ovu e- konzultaciju s vama, kako bismo prikupili vaša razmišljanja i prijedloge obilježja koje po vama predstavlja Općinu Punat, odnosno  za koje smatrate da je zaslužilo stajati u samom centru centralnog trga i biti prepoznatljiv znak Općine Punat u cijelom svijetu.

E- savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu odluke o uvjetima, načinu i postupku raspolaganja nekretninama u vlasništvu Općine Punat - ZATVORENO!

29.06.2016.

Otvara se e- savjetovanje o NACRTU ODLUKE O UVJETIMA, NAČINU I POSTUPKU RASPOLAGANJA NEKRETNINAMA U VLASNIŠTVU OPĆINE PUNAT.

Pozivamo vas da se uključite u e-savjetovanje koje je otvoreno od 29. lipnja do 29. srpnja 2016. god. u 12,00 sati . Sve primjedbe zaprimljene nakon tog roka neće se razmatrati.

Svoje primjedbe, prijedloge i sl. pozvani ste davati putem priloženog obrasca za sudjelovanje u savjetovanju na način da obrazac osobno predate u pisarnici Općine Punat, dostavite poštom ili putem elektroničke pošte.

"PLAŽE ZA PSE" - "PET FRIENDLY BEACHES" NA PODRUČJU OPĆINE PUNAT

28.06.2016.

Odlukom općinskog načelnika KLASA: 080-02/16-01/1, URBROJ: 2142-02-02/1-16-29 od 14. lipnja 2016. godine, određene su plaže na području Općine Punat na kojima je dozvoljeno dovođenje kućnih ljubimaca (pasa) tzv. Pet Friendly plaže.

Za područje naselja Punat to je plaža u predjelu Medana, na polovici puta između prve velike prirodne žalovite plaže u predjelu Gramaula i crkvice Sv. Jurja - udaljena prirodna plaža.
Za područje naselja Stara Baška to je plaža Zaglav smještena između uvale Oprna i autokampa "Škrila" - udaljena prirodna plaža.

Prilog: 
Obavijesti

E-savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora - ZATVORENO!

28.06.2016.

Otvara se e- savjetovanje o NACRTU ODLUKE O ZAKUPU I KUPOPRODAJI POSLOVNOG PROSTORA.

Pozivamo vas da se uključite u e-savjetovanje koje je otvoreno od 28. lipnja do 28. srpnja 2016. god. u 12,00 sati . Sve primjedbe zaprimljene nakon tog roka neće se razmatrati.

Svoje primjedbe, prijedloge i sl. pozvani ste davati putem priloženog obrasca za sudjelovanje u savjetovanju na način da obrazac osobno predate u pisarnici Općine Punat, dostavite poštom ili putem elektroničke pošte.

OBAVIJEST O ZATVARANJU PUTA UZ GROBLJE SV. BLAŽ U PUNTU

07.06.2016.

Općina Punat kao investitor radova započela je dana 5. svibnja 2016. godine sa izvođenjem radova na proširenju groblja u Puntu. Od 6. lipnja 2016. godine bit će onemogućeno prometovanje vozilima po putu istočno od groblja (dio k.č. 6122 k.o. Punat). Prolaz pješaka po spomenutom putu biti će otežan, odnosno u određenim vremenskim razdobljima i onemogućen. Zatvaranje prometa biti će popraćeno adekvatnom signalizacijom. Radovi će se obavljati do 5. rujna 2016. godine.

Obavijesti

Stranice