Travanj 2016

JAVNI POZIV - PROGRAM KREDITIRANJA "PODUZETNIK U PGŽ U 2016."

29.04.2016.

Upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj PGŽ provodi program kreditiranja "PODUZETNIK U PGŽ U 2016." Obavijest o javnom pozivu poduzetnicima i obrtnicima na podnošenje prijava objavljena je 25. travnja 2016. godine u Novom listu.

Javni poziv, obrazac zahtjeva, popis dokumentacije koju treba priložiti uz prijavu i popis prihvatljivih djelatnosti za kreditiranje nalaze se OVDJE

Natječaji

E- savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu plana gospodarenja otpadom Općine Punat - savjetovanje je zatvoreno

21.04.2016.

Poštovani građani, Pred vama je NACRT PLANA GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE PUNAT ZA RAZDOBLJE 2016. - 2022. GODINE.

Pozivamo vas da se uključite u e-savjetovanje koje je otvoreno od 21. travnja do 23. svibnja 2016. god. u 12,00 sati . Sve primjedbe zaprimljene nakon tog roka neće se razmatrati.

Svoje primjedbe, prijedloge i sl. pozvani ste davati putem priloženog obrasca za sudjelovanje u savjetovanju na način da obrazac osobno predate u pisarnici Općine Punat, dostavite poštom ili putem elektroničke pošte.

JAVNI NATJEČAJ ZA ZAKUP JAVNIH POVRŠINA U 2016. GODINI

15.04.2016.

Objavljuje se JAVNI NATJEČAJ ZA ZAKUP JAVNIH POVRŠINA NA PODRUČJU OPĆINE PUNAT U 2016. GODINI. Pravo podnošenja ponuda imaju sve pravne i fizičke osobe registrirane za djelatnost iz javnog natječaja. Ponuditelji koji su u proteklom razdoblju poslovali na području Općine Punat, mogu podnijeti ponudu pod uvjetom da s danom isteka roka za dostavu ponuda imaju podmirene sve obveze prema Općini Punat.

Natječaji

SAJAM CVIJEĆA 16. TRAVNJA 2016.

13.04.2016.

Iz Turističkog ureda TZ Punat obavještavaju sve one koji su do sada ljetnice kupovali u Narodnom domu da će po istoj cijeni moći kupiti ljetnice, ali i drugo cvijeće, na sajmu cvijeća na obali u Puntu, 16. travnja 2016. (subota) od 9 sati ujutro do popodnevnih sati.
Osim cvijeća, TZ Punat je za vas, u suradnji s Kvarner Punat Trgovinom i Unichem d.o.o., pripremila i ponudu raznih gnojiva i preparata, a gospođa Milica Sekulić, bacc.ing.agr., savjetovat će zainteresirane koje cvijeće gdje posaditi i koje gnojivo koristiti.

Obavijesti

“Punat, povijesni hod, župa i iseljenici”

11.04.2016.

U nedjelju, 17. travnja 2016. godine, s početkom u 12,00 sati u galeriji "Toš" u Puntu održat će se predstavljanje knjige doc.dr.sc. Antona Bozanića  “Punat, povijesni hod, župa i iseljenici” objavljene u nakladništvu Općine Punat. 
Na predstavljanju knjige sudjeluju recenzenti prof. dr. sc. Petrica Novosel - Žic i prof. dr. sc. Ivo Orlić, urednica Ksenija Čulina (Glosa d.o.o.) te autor doc. dr. sc. Anton Bozanić.

Radujemo se Vašem dolasku!
 

Prilog: 
Obavijesti

PUNTARSKA BESEDA DANAS

08.04.2016.

U subotu, 9. travnja, u organizaciji Općine Punat održava se manifestacija "Puntarska beseda danas". Zanimljiv program u kojem sudjeluju prof.dr.sc. Silvana Vranić, dr.sc. Iva Lukežić, prof. emeritus, prof. dr. sc. Marija Turk, djeca iz DV "Lastavica" i OŠ "Fran Krsto Frankopan", PŠ Punat te udruge Kumpanija štorije i Puntarske užance, održava se u prostoru galerije "Toš" s početkom u 10,00 sati.

Obavijesti

Stranice