E-savjetovanje sa zainteresiranom javnošću - Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o nagrađivanju sportaša s područja Općine Punat - Savjetovanje je zatvoreno

08.11.2023.

Odlukom o izmjeni i dopuni Odluke o nagrađivanju sportaša s područja Općine Punat mijenja se članak 4. kojim se dosad utvrđeni iznosi novčanih nagrada izražavaju u eurima te se dodaje nova razina natjecanja i novčane nagrade za “Međunarodna prvenstva”.
 
Cilj savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje zainteresirane javnosti s prijedlogom Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o nagrađivanju sportaša te prikupljanje prijedloga i primjedbi zainteresirane javnosti koji će se razmatrati i eventualno prihvatiti. 

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (“Narodne novine” broj 25/13, 85/15 i 69/22) jedinice lokalne samouprave dužne su provoditi savjetovanje s javnošću pri donošenju općih akata, kada se njima utječe na interese građana i pravnih osoba.
 
U prilogu donosimo prijedlog akta te vas pozivamo da sudjelujete u ovom savjetovanju svojim komentarima, primjedbama i prijedlozima koje podnosite na priloženom obrascu za sudjelovanje u e-Savjetovanju. Za sve dodatne upite možete se obratiti Lani Orlić Brozić, pisanim putem na e-mail adresu: lana.orlic@punat.hr, telefon: 051/855-600 ili poštom na adresu Općine Punat, Novi put 2, 51521 Punat.
 
Savjetovanje ostaje otvorenim do 8. prosinca 2023. godine.