Obavijest o uvjetima korištenja pogona za preradu voća u Staroj Sušici

29.08.2023.
Obavijesti

Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije objavio je Uvjete za preradu voća u objektu u Staroj Sušici. 

          Korisnici objekta za preradu voća moraju imati registrirano sjedište ili prebivalište na području JLS koji je osnivač Centra. Osnivači Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko – goranske županije su gradovi Čabar, Delnice, Kastav, Vrbovsko, Novi Vinodolski, Bakar, Cres, Rab, Krk i Opatija te općine Brod Moravice, Čavle, Fužine, Jelenje, Klana, Lokve, Mrkopalj, Ravna Gora, Skrad, Vinodolska općina, Viškovo, Matulji, Omišalj, Lovran, Vrbnik, Baška, Mošćenička Draga, Punat, Kostrena i Lopar. 

         Prije dostave sirovine za preradu korisnik je dužan dostaviti Centru pismeni Zahtjev u kojem je navedena količina i vrsta voća za preradu, produkt prerade, željena ambalaža te kontakt podaci (ime, prezime i broj mobitela/telefona). Uz Zahtjev potrebno je dostaviti i dokumentaciju za ispunjavanje uvjeta za korištenje pogona za preradu voća (preslika osobne iskaznice ili potvrda o prebivalištu)

 Zahtjev i prateću dokumentaciju poslati na mail:centar@cprr.hr

Obrazac Zahtjeva i Uvjeti korištenja pogona za preradu voća nalaze se - U PRILOGU.