JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVE U SVRHU OSTVARIVANJA PRAVA NA BOŽIĆNICU ZA UMIROVLJENIKE I OSOBE STARIJE OD 65 GODINA

22.10.2020.
Obavijesti

Objavljen je Javni poziv za podnošenje prijave u svrhu ostvarivanja prava na božićnicu za umirovljenike i osobe starije od 65 godina. 
 
Umirovljenici koji su ostvarili pravo 2019. godine samo ispunjuju obrazac, dok oni koji se prijavljuju prvi put uz ispunjeni obrazac moraju dostaviti: presliku osobne iskaznice (obostrano), odrezak od mirovine ili potvrdu banke ili HZMO o isplati mirovine za prethodni mjesec te presliku kartice računa s podatkom o IBAN-u. 
VAŽNO: Obrazac prijave nalazi se na službenoj internetskoj stranici Općine Punat i u prostorijama Udruge umirovljenika Općine Punat (na adresi Pod topol 2) te se predaje udruzi umirovljenika srijedom od 9 do 11 sati i petkom od 18 do 20 sati, zaključno do 4. prosinca 2020. godine. 
U Staroj Baški, prijave će se primati u četvrtak 29. listopada 2020. godine od 9,00 do 12,00 sati u prostorijama nove trgovine na mulu.

 
Umirovljenici koji su ostvarili pravo na božićnicu u 2019. godini nisu dužni uz ispunjeni obrazac prilagati presliku osobne iskaznice, odrezak od mirovine ili potvrdu banke ili HZMO o isplati mirovine za prethodni mjesec, presliku kartice računa s podatkom o IBAN-u, OSIM u slučaju da je došlo do promjene podataka.

Tekst Javnog poziva i pripadajući obrazac - U PRILOGU: