JAVNI POZIV – BOŽIĆNICE ZA UMIROVLJENIKE

09.11.2023.
Obavijesti

Objavljen je Javni poziv za podnošenje prijave u svrhu ostvarivanja prava na božićnicu za umirovljenike i osobe starije od 65 godina.
 
UMIROVLJENICI KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA BOŽIĆNICU 2022. GODINE DOSTAVLJAJU SAMO ISPUNJENI OBRAZAC I ISPUNJENI UPITNIK O POTREBAMA STARIJIH MJEŠTANA
 

UMIROVLJENICI KOJI SU OSTVARILI PRAVO U 2022. GODINI NISU DUŽNI uz ispunjeni obrazac prilagati presliku osobne iskaznice, odrezak od mirovine ili potvrdu banke ili HZMO o isplati mirovine za prethodni mjesec, presliku kartice računa s podatkom o IBAN-u, OSIM u slučaju da je došlo do promjene podataka.
 
Obrazac prijave nalazi se na službenoj internetskoj stranici Općine Punat www.punat.hr i u prostorijama Općine Punat te se predaje u kutiju ispred zgrade Općine Punat zaključno do 8. prosinca 2023. godine. U Staroj Baški, prijave će se primati u utorak 21. studenog 2023. godine od 9,00 do 11,00 sati u prostorijama Stare škole.
 
MOLIMO VAS DA ISPUNITE UPITNIK O VAŠIM POTREBAMA, KOJI ČINI SASTAVNI DIO OVOG JAVNOG POZIVA, U SVRHU BOLJEG UVIDA U POTREBE STARIJH MJEŠTANA.