Obavijest o upisu djece rane i predškolske dobi u Redoviti program i Posebni 5,5-satni program za djecu s težim teškoćama u razvoju za pedagošku 2024./2025. s početkom od 02.09.2024.

26.03.2024.
Obavijesti

Upisi djece rane i predškolske dobi u predškolsku ustanovu Grad Krk, Dječji vrtić ”Katarina Frankopan” vrše se za sljedeće programe i objekte:
 

1.  Redoviti program za djecu od jedne do tri godine života u:

Dječji vrtić u sjedištu u Krku i područnim vrtićima: Područni vrtić Omišalj, Područni vrtić Njivice, Područni vrtić Malinska, Područni vrtić Milohnići i Područni vrtić Baška.
 

2. Redoviti program za djecu od tri godine života do polaska u školu u:

Dječji vrtić u sjedištu u Krku i područnim vrtićima: Područni vrtić Omišalj, Područni vrtić Njivice, Područni vrtić Malinska, Područni vrtić Milohnići, Područni vrtić Vrh, Područni vrtić Krk, Područni vrtić Punat, Područni vrtić Baška, Područni vrtić Vrbnik i Područni vrtić Polje.
 

3. Posebni 5,5-satni program za djecu s težim teškoćama u razvoju za djecu od tri godine do polaska u školu u:

Dječji vrtić u sjedištu u Krku.  
 

Prijave se primaju od 15. do 26. travnja 2024. godine.
 

Rješenje – Rezultati upisa u Redoviti program i Posebni 5,5-satni program za djecu s težim teškoćama u razvoju za pedagošku 2024./2025. godinu objavit će se 13. svibnja 2024. godine na mrežnoj stranici Vrtića: www.dvkf-krk.hr, kao i na Oglasnoj ploči Vrtića u sjedištu i područnim vrtićima.

Više informacija o upisu u prilogu i na ​https://dvkf-krk.hr/upisi/