Javni poziv za izbor osoba s područja Primorsko - goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima

12.09.2023.
Natječaji

    Primorsko-goranska županija putem Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj, tradicionalno, od 1995. raspisuje Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko - goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima  te dodjeljuje inovatorima bespovratna poticajna sredstva za razvoj inovacija. Ove godine osigurano je 20.000,00 eura bespovratnih poticajnih sredstava koje se planira rasporediti za razvoj najbolje ocijenjenih inovacija .
 

 

         Dana  11.rujna 2023. godine  na Internet stranicama Primorsko-goranske županije objavljen je NATJEČAJ za izbor osoba s područja Primorsko - goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima u 2023.  (Tekst Natječaja  i obrazac prijave  se nalazi u privitku).
 

 

Prijave na Natječaj se moraju predati na propisanom Obrascu (u privitku), s propisanom dokumentacijom i u propisanom roku -do 13. listopada 2023. godine, do kad je Natječaj otvoren. 
 

Dokumentaciju dostaviti osobno u pisarnicu ili poštom u omotnici na adresu:

Primorsko-goranska županija

Upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj

Riva 10/2

51000 Rijeka

s naznakom: "NATJEČAJ ZA INOVATORE“