Javni poziv za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za kupnju udžbenika za učenike srednjih škola s prebivalištem na području općine Punat za školsku godinu 2022./2023.

17.08.2022.
Obavijesti

Objavljen je Javni poziv za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za kupnju udžbenika za učenike srednjih škola s prebivalištem na području općine Punat za školsku godinu 2022./2023.
 
Pozivaju se svi učenici srednjih škola s prebivalištem na području Općine Punat da podnesu zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za kupnju udžbenika za školsku godinu 2022./2023. u iznosu od 500,00 kuna.
 
Zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za kupnju udžbenika na propisanom obrascu podnosi učenik odnosno roditelj (za maloljetnog učenika) Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Punat.
 

Uz ispunjeni zahtjev potrebno je priložiti:
1) presliku osobne iskaznice učenika/ce

2) potvrdu o redovnom upisu u srednju školu (samo za učenike koji nisu upisani u Srednju školu „Hrvatski kralj Zvonimir“ Krk) 
 

Obrazac zahtjeva nalazi se u rubrici E-servisi za građane - Obrasci i online forme - Zahtjevi za građane na webu, u prostorijama Općine Punat i u prilogu ove objave, a predaje se u pisarnicu zaključno do 16. rujna 2022. godine.