Listopad 2016

POZIV NA DOSTAVU PONUDA - izmještanje mjernog ormara na lokaciji "Lucina"

28.10.2016.

Objavljuje se Poziv na dostavu ponuda za izvođenje radova na izmještanju mjernog ormara na lokaciji Lucina u Puntu i postavljanje unutrašnjeg elektro razvoda, sukladno Tehničkom rješenju 01-10-16, izrađenog od strane Muraj d.o.o., Nikole Tesle 6, 51521 Punat.

Natječaji

JESENSKA REDOVNA AKCIJA DERATIZACIJE JAVNIH POVRŠINA

27.10.2016.

Obavještavamo stanovnike naselja Punat i Stara Baška da će se u razdoblju od 03. do 04. studenoga 2016. godine obavljati obvezna (preventivna) akcija deratizacije javnih površina na području općine Punat .

U slučaju loših vremenskih uvjeta, akcija preventivne deratizacije odgodit će se do povoljnih vremenskih uvjeta.

Detalji o djelatnicima na terenu i sredstvima koja će se koristiti u PRILOGU:

Obavijesti

POZIV na dostavu ponuda za izvođenje radova na uređenju postojećeg betonskog stubišta – pješačke staze prema plaži Pod čiznu u Staroj Baški

19.10.2016.

Objavljuje se poziv na dostavu ponuda za izvođenje radova na uređenju postojećeg betonskog stubišta – pješačke staze prema plaži Pod čiznu u Staroj Baški .  Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat s naznakom: „PONUDA: SANACIJA POD ČIZNU“.
 

Natječaji

POZIV na dostavu ponuda za pružanje usluga izrade elaborata procjene tržišne vrijednosti nekretnina na području Općine Punat

19.10.2016.

Objavljuje se poziv na dostavu ponuda za pružanje usluga izrade elaborata procjene tržišne vrijednosti nekretnina na području Općine Punat . Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat s naznakom: „PONUDA: PROCJENE NEKRETNINA“.

Natječaji

Prezentacija u Puntu - Rijeka2020 - Europska prijestolnica kulture - poziv za uključivanje u programski pravac "27 susjedstava"

14.10.2016.

“27 susjedstava” jedan je od sedam programskih pravaca u okviru programa “Rijeka2020 – Europska prijestolnica kulture“. U ovom programskom pravcu sudjelovat će dvadeset i sedam susjedstava/zajednica s područja Primorsko-goranske županije pri čemu će biti podjednako zastupljene zajednice s otoka, obalnog područja, zaleđa, gorja te grada Rijeke. Cilj "27 susjedstava" jest osnaživanje lokalne zajednice kroz jačanje ljudskih potencijala, razvijanje međuljudskih odnosa, organiziranje kulturnih aktivnosti i povećanje kulturnih sadržaja.

Obavijesti

POZIV na dostavu ponuda za uređenje stepeništa Narodnog doma u Puntu

13.10.2016.

Objavljuje se POZIV na dostavu ponuda za uređenje stepeništa Narodnog doma u Puntu. Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat - „PONUDA: UREĐENJE STEPENIŠTA“ . Ponuda bez obzira na način dostave mora biti dostavljena naručitelju najkasnije do 21. listopada 2016.

Natječaji

Stranice