Prosinac 2016

E-sjednice za građane - U novu godinu s novim dizajnom!

30.12.2016.

Poštovani mještani Punta i Stare Baške i dragi posjetitelji naše web stranice, obavještavamo vas da je u suradnji našeg tima od danas, 30. prosinca 2016., puštena u rad stranica E-sjednice za građane u posve novom ruhu.
Nadamo se da ćete biti zadovoljni novim izgledom stranice koju smo za vas unaprijedili te je sada puno preglednija i lakše je pronaći ono što vas zanima među sadržajem.

Provjerite kako stranica od danas izgleda OVDJE.

Obavijesti

JAVNI NATJEČAJ za zakup građevinskog zemljišta u vlasništvu Općine Punat

30.12.2016.

Raspisuje se JAVNI NATJEČAJ za zakup građevinskog zemljišta u vlasništvu Općine Punat. Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik ili putem pošte preporučenom pošiljkom, a krajnji rok za dostavu ponuda je 15 (petnaesti) dan od dana objave obavijesti o natječaju u „Novom listu“ do 15,00 sati neovisno o načinu dostave. Obavijest o raspisanom natječaju objavit će se u „Novom listu“ dana 2. siječnja 2017. godine. Ponude koje pristignu 17. siječnja 2017. godine nakon 15,00 sati bez obzira na način dostave smatraju se zakašnjelima.

Natječaji

Poziv na dostavu ponuda za pružanje elektrotehničkih poslovnih usluga u 2017. godini

30.12.2016.

Objavljuje se poziv na dostavu ponuda za pružanje elektrotehničkih poslovnih usluga u 2017. godini. Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja:
OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat, „PONUDA: TEHNIČKO POSLOVNE USLUGE (ELEKTROTEHNIČKE)“
 

Natječaji

Poziv na dostavu ponuda za pružanje građevinskih tehničko poslovnih usluga u 2017. godini

30.12.2016.

Objavljuje se poziv na dostavu ponuda za pružanje građevinskih tehničko poslovnih usluga u 2017. godini. Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat te naznaka „PONUDA: TEHNIČKO POSLOVNE USLUGE (GRAĐEVINSKE)“
 

Natječaji

Prikupljanje ponuda za dodjelu poslova dezinsekcije, dezinfekcije i deratizacije javnih površina

30.12.2016.

Objavljuje se prikupljanje ponuda za dodjelu poslova dezinsekcije, dezinfekcije i deratizacije javnih površina, stambenih i poslovnih prostora na području Općine Punat. Ponude se dostavljaju u pisanom obliku, u zatvorenoj omotnici, neposredno u pisarnicu Općine Punat ili preporučeno poštom na adresu: Općina Punat, Novi put 2, 51521 Punat s naznakom: PONUDA -  „DDD MJERE„ – NE OTVARAJ, i s naznačenom adresom ponuditelja.
 

Natječaji

NATJEČAJ za pružanje ugostiteljskih usluga za vrijeme „Mesopusta“

30.12.2016.

Objavljuje se natječaj za pružanje ugostiteljskih usluga za vrijeme "Mesopusta 2017." Ponude se dostavljaju u zatvorenoj omotnici s naznakom: „NE OTVARATI – ZA NATJEČAJ“ na adresu:
OPĆINA PUNAT, Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja, Novi put 2, 51521 Punat

 

Natječaji

POZIV na dostavu ponuda za uređenje dijela ulice Veli dvor u Puntu (faza 2)

26.12.2016.

Objavljuje se POZIV na dostavu ponuda za uređenje dijela ulice Veli dvor u Puntu (faza 2). Ponude se predaju neposredno na urudžbeni zapisnik naručitelja ili putem pošte preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu naručitelja, u zatvorenoj omotnici na kojoj je naziv i adresa naručitelja te naziv i adresa ponuditelja. Na vanjskom omotu mora biti adresa i oznaka sljedećeg sadržaja: OPĆINA PUNAT, Novi put 2, 51521 Punat, „PONUDA: UREĐENJE DIJELA ULICE VELI DVOR – 2. FAZA“.
 

Natječaji

ČESTITKA

22.12.2016.

Sretan Božić i uspješnu 2017. godinu svima vama koji nas pratite putem ovog web servisa, mještanima naše općine, posjetiteljima, zaljubljenicima u Punat i Staru Bašku,
gostima..., svim našim suradnicima, svim žiteljima otoka Krka i svim ljudima dobre volje gdje god bili!

OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE PUNAT, Marinko Žic sa suradnicima

Novosti

Božić na Košljunu

22.12.2016.

Košljunski franjevci s radošću vas pozivaju na Božić na otočić Košljun - KOŠLJUN 24.12. 2016. (subota) u 23:00 sata kako biste doživjeli 28. Božićni koncert na Košljunu
kojega će ove godine obilježiti i blagoslov i kolaudacija obnovljenih orgulja.

Gostuje: Mihovil Buturić , student glazbene akademije u Zagrebu - smjer:  orgulje 

SVEČANA MISA POLNOĆKA počinje u 23:00 sata predvođena fra Diegom Deklićem.
Brodice s rive u Puntu polaze u 22:00 - prijevoz je besplatan. 

Obavijesti

Stranice